Deuren

Dat heet dan gelukkig zijn, een deur die plots opengaat.

En gelukkig word je zeker als je ziet welke mogelijkheden er zijn!

Net als bij de ramen zijn stalen deuren zeer stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en bovenop deze praktische kenmerken springen ze ongetwijfeld in het oog door de slanke profielen en gepersonaliseerde details.

Welke deur past in jouw interieur?
Bekijk de verschillende opties ook in onze showcase.

1. Scharnierdeur : Dit is het klassieke type dat in 1 richting opent en sluit. Het voordeel hiervan is dat de deur volledig kan worden opengedraaid.

2. Taatsdeur/pivotdeur : Deze deuren kunnen in de 2 richtingen worden geopend en gesloten doordat ze niet aan de muur zijn bevestigd, maar worden vastgezet in de grond en het plafond. Dit type wordt hoofdzakelijk binnen geïnstalleerd.

3. Schuifdeur : Zoals het woord het zegt, schuift deze deur voor de opening. Hierbij kunnen we werken met een geïntegreerd schuifsysteem, railsysteem en indien gewenst een softclosesysteem.

4. Vouwdeur/accordeondeur : Dit klinkt misschien als muziek in de oren, maar wat is het eigenlijk? Een vouw- of accordeondeur bestaat uit verschillende deurdelen/vleugels die je aan 1 kant kan losklikken en uiteindelijk net als een gordijn opzij kan schuiven. Zo beslis je zelf hoe je de ruimte indeelt. Deze constructie kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Mooi meegenomen: bij elk type deur kan je kiezen voor gelaagd of hoogrendementsglas.